Rondreis

Rondreis

Image

Reizen in Noord-Amerika | Rocky Mountains, tropische oorden of gokken in Vegas

Rondreizen in Noord-Amerika kan op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een rondreis met een camper door Canada of met een sportauto door Californië.
Image

Reizen in Zuid-Amerika | Zoutvlaktes, woestijnen en jungles

Zuid-Amerika is zoveel anders dan het noordelijk gelegen continent. Loop de incaroute naar Machu Picchu in Peru, relax op de prachtige stranden van Brazilië, spot wildlife in de Amazone of ga hiken in het Andesgebergte. Vink jij weer iets af van je bucketlist?
Image

Reizen in Europa | Het koude noorden en het warme zuiden

Het bergachtige noorden tot het zonnige zuiden. In Europa is er enorm veel diversiteit dat er voor ieder wat wils te vinden is.
Image

Reizen in Afrika | Veel natuur en wildlife

In Afrika is onwijs veel te zien en te beleven. Bekijk de piramides in Egypte, klim naar de top van de Kilimanjaro in Tanzania, maak een kamelentocht door de Sahara woestijn of spot de Big Five.
Image

Reizen in Azië | Backpacken of relaxen

Azië is misschien wel hét continent voor de backpackers. Azië is goedkoop en erg in trek bij backpackers. Ga surfen op Bali, loop over de Chinese Muur in China, bekijk het wereldwonder Taj Mahal in India of reis met de Transmongolië Express door Rusland, Mongolië en China.
Image

Reizen in Oceanië | Diversiteit aan de andere kant van de wereld

Oceanië heeft heel veel mooie locaties. Ga maandenlang reizen door Australië, geniet van de natuur in Nieuw-Zeeland of ga relaxen op Fiji in de Stille Oceaan.