Over mij

Over mij

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Michael, ik ben 33 jaar en heb een passie voor reizen en stedentrips. Op mijn website deel ik graag mijn reisverhalen en met de foto’s krijg je een leuke sfeerimpressie. Wanneer de site helemaal up tot date is wil ik gaan kijken of ik op YouTube filmpjes kan gaan delen van mijn reizen. Van een aantal heb ik al filmpjes gemaakt, maar deze moeten dus nog zichtbaar worden op YouTube.

Naast het delen van ervaringen wil ik iedereen graag helpen met het maken van een mooie reis. Denk hierbij aan tips, must see of het maken van een reisplanning. Zo kan je mij vragen stellen over het vinden van een hotel of van bezienswaardigheden over de reis die jij gepland hebt. Voor mijn eigen reizen maak ik altijd een uitgebreid reisschema waarin locaties, tijden, kosten en afstanden op vermeld staan. Hierdoor heb je een goed beeld over wat je allemaal op een dag, en dus je gehele vakantie, allemaal zou kunnen doen en hoeveel tijd hiermee gemoeid is.

De financiën zijn ook altijd een belangrijk onderwerp voor het boeken van een vakantie of stedentrip. Voor mijzelf maak ik dus ook altijd een financieel plaatje zodat je vooraf een goed beeld hebt over wat je kan verwachten. Hierin worden kosten voor accommodatie, benzine/vliegtickets, boodschappen en excursies of activiteiten ook in meegenomen. Naast alle duidelijkheid die je hebt voor je vakantie is het ook gewoon erg leuk om er mee bezig te zijn.

Ik heb voor vele mensen al een route of reisschema mogen maken en de reizen lopen uiteen van een stedentrip naar Barcelona tot aan een 4-weekse rondreis met een camper door Scandinavië. 

Heb je interesse gekregen in een reisschema of wil je hulp bij het plannen? Stuur me een berichtje en ik help je graag!